Volg mijn pakje

Steeds meer mensen bestellen producten in het buitenland, met name uit China. De bestellingen zijn vaak lang onderweg en het is niet altijd duidelijk wat de status is van de zending. Als er al infomatie te vinden is dan is deze vaak in het Engels en moet je steeds weer zelf controleren of er nog nieuwe updates zijn.

Dit probleem probeert volg mijn pakje op te lossen door alle informatie die er over buitenlandse zendingen is samen te brengen op een website. In het Nederlands en met email notificaties zodat je automatische op de hoogte gehouden wordt van de voortgang van je zending.

De website van volg mijn pakje is een webdienst, daarmee onderscheid deze zich van andere projecten in mijn portfolio. De bezoeker moet zelf aan de slag met de webdienst daarom is gebruiksvriendelijk ontwerp des te belangrijk. De frisse en speelse stijl dragen ook bij aan een positieve gebruikservaring. Kaab Design is verantwoordelijk voor de vormgeving en Co[de]Pilot voor de techniek.

Volg mijn pakje is in beta en wordt de komende periode getest. Vind je het leuk om mee te helpen maak dan een account en en begin met het volgen van jouw pakjes opweg naar Nederland.

Website
Illustraties