Inhoud & Vormgeving

Inhoud en vormgeving kun je niet los van elkaar zien; het is een samenspel. Een goede samenwerking tussen ontwerper en opdrachtgever zie ik daarom als voorwaarde om samen passende ontwerpoplossingen te ontwikkelen.

Wat is co creating

Co creating is een proces waarin ontwerper en opdrachtgever waarde willen toe voegen aan elkaars capaciteiten.

Wat kun je van mij als co creator verwachten?

Kaab Design ben ik alleen. Kaby Drent. Kaab Design is dus kleinschalig en dat maakt het ontwerp proces heel persoonlijk en betrokken. Ik neem uitgebreid de tijd voor mijn opdrachtgevers en hun opdrachten.
Ik geloof dat co creating belangrijk is voor een goed eindresultaat. Dat begint met waardering voor elkaar. Van daaruit bundelen wij onze expertise en ideeën. Zo kunnen er telkens unieke ontwerpoplossingen ontstaan. Ik zal ook eerlijk zijn als ik niet de goede match ben voor jouw project en ik twijfel of er tussen ons een goede samenwerking mogelijk is.
Verder hecht ik aan langdurige relaties. Markten veranderen, mensen veranderen, technieken veranderen. Ik wil dat mijn klanten altijd bij mij terecht kunnen als er aanpassingen nodig zijn. Een goede samenwerking van begin tot het einde.

Hoe ziet het ontwerpproces er uit?

Elk nieuw project begint met een uitgebreide kennismaking. Ik wil weten wat jouw ideeën en wensen zijn, hoe jouw markt eruit ziet en wat je doelen zijn. Alleen door mij volledig in te leven in jouw wereld wordt het duidelijk wat de ontwerpvraag moet zijn, op welke manier we jouw boodschap het beste kunnen communiceren en welke media daar het beste geschikt voor zijn. Een ontwerp moet groeien. Ik doe onderzoek, maak moodboards of storyboards. Tijdens dit proces zullen we veel contact hebben. Jouw feedback en expertise zijn erg belangrijk voor een goed resultaat.

Co[de]Pilot

Voor de technische realisatie van website en apps werk ik samen met Theo Kleine Rammelkamp van Co[de]Pilot. Een hele fijne samenwerking want ook in ons privéleven kunnen wij het prima met elkaar vinden. We zijn getrouwd en hebben samen 3 creatieve kinderen.
Het is een groot voordeel om een ontwerper en developer onder één dak te hebben. In onze communicatie zit geen ruis en aanpassingen zijn snel doorgevoerd. Door in een vroeg stadium vormgeving en techniek op elkaar af te stemmen kunnen we tijd en kosten besparen. Voordelen die je normaal alleen bij de grote ontwerpbureau’s terugvindt. Benieuwd naar Co[de]Pilot, bekijk de website voor een volledig overzicht van de diensten.