Een nieuwe huisstijl, brochure, website of motion video? Bekijk het overzicht van de diensten die ik aanbied.

Identiteit

Een huisstijl nodig, of heeft je huidige huisstijl een opfrisbeurt nodig? Ik vertaal jouw unieke identiteit in een logo en alles wat nodig is om jou huisstijl compleet te maken. Denk aan illustraties, kleuren schema’s, lettertypen en stockfoto’s.

Visualisaties

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat geld ook voor goede visualisaties. Bijvoorbeeld. Een illustratie kan in één oogopslag een proces inzichtelijk maken. Een infographic kan je helpen om saaie cijfers aantrekkelijk communiceren. Een set duidelijke icoontjes kan een presentatie ordenen en zorgvuldig uitgekozen stockfoto’s creëren de juiste sfeer.

Print

De digitale wereld wordt steeds groter, maar sommige dingen wil je toch vast kunnen houden of uitdelen, zoals je eigen visitekaartje. Wat het ook is dat je nodig hebt: briefpapier, stikkers, pennen, banners, flyers, boekjes of verpakkingsmateriaal. Ik maak het ontwerp en zorg ervoor dat het gedrukt bij jouw wordt afgeleverd.

Motion

Een animatie video is een hele effectieve en dynamische manier van presenteren. In motion video worden illustraties en tekst op muziek geanimeerd. Leuk om naar te kijken! In korte tijd kun je veel informatie overbrengen. Een goede motion video houdt de aandacht van de kijker vast en zorgt er voor dat jouw boodschap stap voor stap en op een leuke manier wordt gecommuniceerd.

Web

Steeds meer websites worden bekeken op mobiele telefoons en tablets. Een goede, responsive, website past zich aan aan het scherm van de gebruiker. Zo’n kleiner scherm vraagt om creatief na te denken over hoe je de inhoud van je site weergeeft, ordent en hoe je navigeert.
De technische uitwerking komt tot stand in samenwerking met Co[de]Pilot. Samen kunnen we ook zorgen voor content management, hosting en onderhoud.

App

De overtreffende trap van een responsive website is je eigen app. Een app voegt waarde toe aan je dienstverlening en bied de gebruiker een nog betere ervaring.
App development wordt aangeboden in samenwerking met Co[de]Pilot en staat bij ons nog in de kinderschoenen. Daag ons uit om tegen een gereduceerd tarief een mooie app te ontwikkelen.